Home Motorina ieftina Motorina ieftina
Motorina ieftina PDF Imprimare Email
Motorina ieftina
Scris de irina86   
Luni, 18 Iulie 2011 13:10
Preturile de la statiile Peco sunt putin diferite unele de celelalte si in majoritatea cazurilor motorina ieftina se gaseste la fierente foarte mici de pret. Una dintre cele mai simple dar nu foarte legale modalitati de a cumpara motorina ieftina este de la tiruri.

Multi soferi de tir, care se alimenteaza cu motorina ieftina sau cu motorina platita de catre firma pentru care lucreaza, vand motorina ieftina din rezervor. In general acea motorina ieftina este de buna calitate, dar motorina ieftina dintr-un rezervor insa nu garanteaza ca respectivul combustibil este de calitate.

O astfel de motorina ieftina poate sa aiba miserii, mizerii chiar din rezervorul tirului sau mizerii de la pompa de motorina de la care s-a alimentat. O astfel de motorina ieftina poate sa fie de proasta calitatate sau poate sa fie alimentata de la pompa unde a fost adaugata apa in motorina ieftina ori alti aditivi.

Multe masini nu pot functiona cu biodiesel de exemplu, motorul se strica, atunci acea motorina ieftina care are mai mult biodiesel adaugat ori care are altfel de aditivi poate sa dauneze motorului si sa faca ca pretul pe motorina ieftina sa nu mai merite riscul.

Pentru a fi siguri ca nu pateste nimic masina nu prea exista alte slolutii decat de a renunta la motorina ieftina si de a cumpara motorina ieftina ori scumpa de la benzinariile in care aveti incredere. Chiar daca aveti cat de cat incredere in individul cu tirul, nu puteti fi suta la suta siguri ca motorina ieftina cumparata de la el este si de calitate.

 

Sondaje

Credeti ca pretul motorinei va creste mereu?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com